De bescherming van uw persoonlijke gegevens vind ik erg belangrijk. Je gegevens worden uitsluitend op basis van de wettelijke bepalingen (DSGVO, TKG 2003) verwerkt. Op deze pagina vind je de belangrijkste informatie van gegevensverwerking in verband met de functionaliteit van de website.

Contactopname

Als je via het formulier op de website of per e-mail contact met mij opneemt worden je opgegeven gegevens voor de verwerking van de aanvraag en in het geval van aanvullende vragen zes maanden bewaard. Deze gegevens worden niet zonder je toestemming verder gedeeld of verder gegeven. Contactopname kan via het invullen en het versturen van het webformulier of een e-mail te sturen.

Google Fonts

Op deze website zijn lettertypen van Google LLC met woonplaats in 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA, te vinden. De gegevensbescherming van Google vind je hier: https://www.google.com/policies/privacy/, de mogelijkheid voor een Opt-out vind je hier: https://adssettings.google.com/authenticated.

Rechten

Ihnen stehen grundsätzlich die Rechte auf Auskunft, Berichtigung, Löschung, Einschränkung, Datenübertragbarkeit, Widerruf und Widerspruch zu. Wenn Sie finden, dass die Verarbeitung Ihrer Daten gegen das Datenschutzrecht verstößt oder die datenschutzrechtliche Ansprüche sonst in irgendeiner Weise verletzt worden sind, gibt es die Möglichkeit, eine Beschwerde bei der Aufsichtsbehörde einzureichen. In Österreich ist dies die Datenschutzbehörde.

Adres

Marjolein Roffel
Oude Marsveld 8, 8015 EE Zwolle
M: +31 (0) 6 38 103 262
E: marjolein.roffel@open-your-talent.com