Marjolein Roffel
Talentcoach -Loopbaanbegeleiding – Beroepsoriëntatie

Open Your Talent – Erfolgreich in der Praxis

Van 2013 tot 2018 ondersteunt Marjolein Teach for Austria Fellows bij de volgende carrière stap. Marjoleins loopbaangerichte, individuele en efficiënte Coaching benadering wordt door de Fellows als zeer positief gezien. Voor mij is het een vreugde met Marjolein te werken en te zien hoe haar Coaching zich op de persoonlijke perspectieven en carrière van de Fellows uitwerkt. Ondertussen hebben veel ex Fellows die aan haar coaching hebben meegedaan attractieve posities bij bedrijven, overheidsinstanties en NGO’s verworven. Toni Kronke, Head of Recruitment & Selection, Teach For Austria


Ontspannen atmosfeer, zeer inspirerend, professioneel, doelgericht en constructief, met deze kernbegrippen beschrijf ik het beste mijn ervaringen met de coaching van Marjolein. Zij heeft samen met mij mijn besluitvormingsproces gestructureerd en mij begeleidt een optimale oplossing te vinden. Een goede beslissing om met Marjolein te werken.
Gerhard B.


Tijdens de laatste fase van mijn Teach For Austria opleidingsprogramma heeft Marjolein mij als carrièrecoach begeleidt. Het doel was om na afronding van het programma duidelijk te krijgen of ik de volgende fase van het programma zou volgen of een andere loopbaanrichting zou kiezen. Marjolein ging hierbij altijd innemend op mijn individuele behoeftes in en het lukte haar met haar open persoonlijkheid een vertrouwde en een professioneel gespreksklimaat te creëren. Naar mijn mening gebruikte ze hierbij afwisselende coachingsmethoden, die mij meer helderheid en zekerheid hebben gegeven om de volgende carrièrestap te kunnen maken.
Gerald F.

De Coaching heeft mij geholpen mijn carrièredoelen te concretiseren en te begrijpen hoe ik mijn doelen het beste kan bereiken. Marjolein’s grote ervaring als HR manager, haar bekendheid met ondernemingen en de arbeidsmarkt, alsmede haar methodieken en empathische benadering zijn een optimale mix, die het mij mogelijk heeft gemaakt, mijn vraagstellingen uit verschillende perspectieven te benaderen, om uiteindelijk op die oplossingsrichtingen te komen die het beste bij mij passen. Ondanks dat ik in het begin sceptisch tegenover Coaching stond kan ik eenieder de coaching van Marjolein van harte aanbevelen. Stefan W.


De coaching met Marjolein Roffel heeft mijn leven een positieve wending gegeven. Met haar ondersteuning is mijn loopbaanperspectief flink verbeterd. Ik kan het haast niet in woorden vatten, hoeveel het coaching voor mij met Marjolein heeft betekend. Ze werkt effectief, efficiënt, gestructureerd en doelgericht. Alles is veel overzichterlijker geworden. Ik kan daarom het coaching met Marjolein van harte aanbevelen. Isa A.


Marjolein heeft mij ruim een half jaar als studentencoach begeleid. Ik heb bij haar geleerd om me te verplaatsen in anderen en beter te leren communiceren. Wij hebben daarbij ook aandacht gehad voor feedback. Mij heeft het zeker geholpen. Maar ik denk wel dat je een klik moet hebben met je coach en je moet er achter staan. Eerst dacht ik dat ik het niet nodig had, maar ben blij dat ik het gedaan heb. Marlou B. cs_text]

Ich freue mich auf Ihre Anfrage.

Het leven hoort aan de levenden toe, en wie leeft, moet op verandering bedacht zijn.

(Johann Wolfgang von Goethe)